Skip to main content

*

Terug naar overzicht

Corporate communicatie ABU

De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is de brancheorganisatie van de Nederlandse uitzendbureaus. Met ruim 360 leden vertegenwoordigt de brancheorganisatie meer dan 60 procent van de markt en is daarmee de grootste werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche. Tot de leden van ABU horen onder meer Randstad, Tempo-Team, USG People, Luba, Timing en Olympia.

ABU UitzendwerkABU Uitzendwerk

MediaAdvice ondersteunt bij de corporate communicatie van de ABU. Zo leveren wij content voor het stakeholdersmagazine Uitzendwerk, zoals interviews met ministers, staatssecretarissen, ambtenaren, voorzitters en directeuren van belangenorganisaties en vertegenwoordigers van de sociale partners. Daarnaast verzorgen wij de tekstuele inhoud van beleidsplannen, whitepapers en statements die zijn gericht op kabinet en Tweede Kamer. In samenwerking met de ABU ontwikkelden wij tevens verschillende digitale tools, zoals de Flexbarometer en een interactieve tool die de ontwikkeling van flexibele arbeid in kaart brengt.

ABU whitepaperABU whitepaper
Contact

Benieuwd naar wat we voor je kunnen doen?

Als full service bureau kunnen we jouw organisatie ondersteunen bij alle communicatie-uitingen. Interesse? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Contact
© MediaAdvice 2024