Skip to main content

*

Terug naar overzicht

Digitale toolbox OOC

Op verzoek van OOC, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de Carrosseriebranche, ontwikkelden wij een digitale toolbox. OOC liep tegen het probleem aan dat het productaanbod – en regelingen binnen het productaanbod – regelmatig wijzigen. Daardoor beschikten medewerkers in de buitendienst (zoals HR-adviseurs en loopbaancoaches) vaak niet over accurate informatie tijdens hun klantbezoeken.

De oplossing daarvoor werd gevonden in een digitale toolbox. Daarin worden alle OOC-producten op een overzichtelijke en toegankelijke wijze gepresenteerd, inclusief links naar relevante websites. Bovendien kunnen de buitendienstmedewerkers online beschikken over relevante PowerPoint presentaties, ondersteunende video’s, projectplannen en instructiemateriaal.

Doordat wijzigingen in producten of regelingen direct door het webcareteam van MediaAdvice worden doorgevoerd, beschikken de OOC-medewerkers altijd over de juiste informatie. Via een persoonlijke mail worden de OOC-medewerkers bovendien op de hoogte gesteld van wijzigingen in het productaanbod.

ToolboxToolbox
Contact

Benieuwd naar wat we voor je kunnen doen?

Als full service bureau kunnen we jouw organisatie ondersteunen bij alle communicatie-uitingen. Interesse? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Contact
© MediaAdvice 2024